Blir nog att anlita en flyttfirma för att kånka iväg mina saker

När man nu till slut löst ett nytt boende är det själva flytten av möbler kvar. Detta är ett rätt så stort projekt. Jag har löst ett nytt boende från nästa vecka, så tänkte börja packa in saker så snabbt jag bara kan.

Eftersom jag inte har en bil i dagsläget blir det lite bökigt att flytta. Har kollat vad det kostar att hyra bil och släp eller en skåpbil. Priset för skåpbil känns rimligt o jag bör klara att flytta alla saker under en helg. Det som tillkommer utöver kostnaden för hyra av skåpbil är såklart tid och muskelkraft. Jag känner mig inte sugen på att flytta och lyfta massa saker under en hel helg. Kalla mig gärna lat, men det är nog värt att se på vad flytthjälp kostar. Om flytthjälp kostar för mycket är det såklart inte värt mödan, men om man verkligen ser på frågan vad kostar flytthjälp? Då inser jag att det är för slitigt att göra själv, bättre att anlita en flyttfirma som löser hela rasket åt mig.

De flesta sakerna är nu nerpackade i kartonger och plastboxar. Jag har hälften av sakerna i den gamla lägenhetens vardagsrum, resten står i källarförrådet. Vad kostar flytthjälp kanske du tänker, jag tycker du ska Googla detta för att hitta priser.

Ska bli så skönt att flytta in i den nya stugan vid sjön Siljan. Har bott där tidvis under ett par somrar, men nu kommer det bli ett permanentboende. Nedanför stugan har jag en liten motorbåt som jag ska åka runt med o ha det gött. Kommer bli en del fiske men även vattenskidåkning.

Har du testat vattenskidåkning? Det är inte så populärt idag, de flesta åker hellre med Jetski eller andra liknande vattenfarkoster. Tycker Jetski är lite överskattat, vattenskidor är roligare o du får även bra träning för benen när du är ute o kör.