Hyllsystem till min butik

Har en liten butik inne i stan där jag säljer inredning till privatpersoner och företag. Det knallar på rätt okej med försäljningen mot privatpersoner. Bäst för mig är när någon ska flytta in i en ny lägenhet. Då brukar de köpa soffa, fåtölj och tavlor. Jag har bra marginaler på dessa produkter. Företagare är också lönsamma kunder. Bästa företagskunden köper inredning till sitt kontor och anlitar mig för stylinghjälp av kontoret.

Nu har det kommit in en stor leverans med mindre inredningsdetaljer. Jag får inte längre plats att placera ut dem på bordet jag har i butiken. Min granne här på gatan, som driver en godisbutik har tipsat mig om att skaffa någon form av hyllsystem med mindre lådor. Det låter som en bra idé så jag kommer inhandla både hyllsystem och lådor under veckan. Det är lite svårt att välja vilken butik man ska köpa från.

Godisbutiken nämnde dock företaget GBP Ergonomics AB. Tydligen hade han köpt sina hyllor där, det var även smidigt om man ville ha påbyggnadssektioner eller modulera hyllorna. Det får bli att kolla in deras hemsida och botanisera bland hyllorna.

Läste en artikel som sa att ”din hylla säger vem du är”. Om man är väldigt organiserad som person ska det tydligen återspegla sig i en välordnad hylla med mycket lådor. Är du oorganiserad så har du hylla med saker som ligger huller om buller. Jag vet inte, men för egen del tar jag inte dessa artiklar så seriöst. De är nog menade som underhållning och utfyllnad i tidningar.

Tänkte igen på hyllorna jag ska skaffa till butiken, det får nog ändå bli att jag köper dem som jag fick tips på hos GBP. Är dock inte så sugen på att montera hyllorna, så jag kommer be min kusin komma hit efter arbetstid. Han brukar ställa upp ibland, så det blir nog bra.