Black Friday runt hörnet

Nu börjar det äntligen närma sig. Black Friday börjar krypa närmare och hela världen gör sig redo för att göra årets fynd. Många kallar det för köphets, andra för fyndarnas dag, oavsett vad det innebär för dig så vill jag lova att  Black Friday hos Teknikproffset kommer slå alla rekord. Här kan du hitta allt från spel och konsoler, dator och gamingprylar, hörlurar från populära märken, powerbanks, men också inredning till hemmet så som köksredskap, städredskap och allt till det smarta hemmet.

Jag vet som sagt att åsikterna skiljer sig om den så kallade Black Friday som kommer från USA, vad jag vet. Man har sett många hysteriska videos från butiker där folk köat i dagar innan för att sedan knuffas och trängas in på öppningsdagen för att slåss om en tv-apparat. Det kan låta sjukt men jag kan också förstå den där känslan av att fynda. Det finns ju typ inget bättre. Jag tror att du kan fråga vem som helst och dem kommer att svara att man hellre köper teknikprylar, eller egentligen vad som helst, till det billigaste priset och njuter av det.

Argument för och emot

Däremot så blir jag emot själva köphetsen som blir och alla dem artiklar om hur företagen höjer priserna innan Black Friday för att sedan sänka ned till något som egentligen är ordinariepris. Det här blir ett fult trick att lura folk och det känns inte okej. Att dessutom köpa något som man egentligen inte ens behöver, men bara för att det är billigt, blir nästa argument och jag om någon kan skriva under på att det där inte är en rolig känsla.

Jag vet inte hur Black Friday kommer se ut i år med tanke på den pandemi som pågår, men kanske är Black Friday hos teknikproffset därför ett ypperligt alternativ eftersom allt sker online 🙂