Drömmen som blev sann

Jag har alltid drömt om att flytta till Stockholm. Det har varit min största önskan sedan jag var typ 8 år gammal när min äldre kusin tog sitt pick och pack och drog till huvudstaden. Hon har alltid sysslat med musik och hon fick en möjlighet att börja spela på en restaurang som idag tagit henne vidare till att spela med riktigt stora band i globen. Idag är hon fast anställd via Melodifestivalen och jobbar med hela produktionen när turnén väl drar igång.

Men musik är inte riktigt min grej, jag är mer utav en person som bara ville fly vår tråkiga hemstad och som ville testa på något nytt. Men mina föräldrar hade gjort det ganska klart för mig att det var kört, speciellt med Stockholm. Hur i hela friden ska lilla du få en lägenhet i Stockholm. I sådant fall behöver du ett jobb innan du flyttar upp och dessutom behöver du tjäna en bra bit över 20 000 kronor i månaden för att ha råd med hyran.

Snabbostad – min räddare i nöden

Men jag skulle inte ge mig. Min kompis tipsade mig nämligen om Snabbostad, en hemsida som automatiskt kontrollerar samtliga hyresvärdar som finns i och omkring Stockholm så ofta som var 30:e sekund. Har en lägenhet publicerats så meddelar dem dig via e-post och sms och på så vis kan du snabbt och enkelt få möjligheten till ett förstahandskontrakt helt utan att stå i kö.

Snabbostad blev min väg upp till Stockholm. Jag fick nämligen en lägenhet ganska snabbt och mina föräldrar blev med andra ord ganska rejält motbevisade. Idag bor jag än kvar i Stockholm och har kunnat byta upp mig till en fantastisk fin lägenhet på söder. Ta chansen att flytta till Stockholm med Snabbostad.se så ska du se att din dröm också blir sann!