Damm, damm och återigen damm

Förra året så skadade ju jag höften när jag skulle hjälpa min granne att flytta och har sedan dess haft otroligt svårt att böja mig fram och får väldigt ont i kroppen när jag anstränger den för mycket. Promenader och simning går bra som motion men utöver det blir jag väldigt begränsad. Och detta får tyvärr hemmet lida för, att gå runt och plocka på stöket hemma, dammsuga, damma eller våttorka blir för stor ansträngning för mig och gör att jag får väldigt ont. Så jag insåg att jag behövde anlita en städfirma här i Linköping för att tillgodose det som behövs göras. Jag trivs ju verkligen inte med ett stökigt eller nästintill smutsigt hem alls. Känns inte heller trevligt att bjuda hem mina väninnor när dammet bara samlas på överallt.

Stormtrivs!

Stormtrivs hjälper dig med hemstädning i Linköping utan några problem, jag har anlitat dom och jag är så nöjd! Att inte behöva bekymra mig över något så tråkigt som städning är en väldigt lättnad för mig. Så därför hjälper Stormtrivs mig med min hemstädning här i Lidköping, det var en väninna till mig som tipsade om dom då hennes bror sitter i rullstol och precis som jag sätter stort värde i att ha ett ordningsamt och rent hem. Så jag ringde Stormtrivs och hade ett väldigt givande samtal, där dom lyssnade på mina bekymmer och gav mig ett förslag utifrån hur mina behov såg ut. Dom vattnar till och med blommorna om jag skulle ha det behovet, det känns väldigt lyxigt och tryggt!

Rut-avdrag

Och om man väljer att anlita Stormtrivs för sin hemstädning och är en privatkund så kan man nyttja RUT-avdraget, Stormtrivs ordnar med det och man behöver inte tänka på det själv utan alla fakturor man får är alltid efter RUT-avdrag. Så om du som jag har behov av hjälp, så hjälper Stormtrivs dig med hemstädning i Lidköping!