Ett företag inom el och data

I Stockholm ligger företaget Combiconsult som jobbar med el, tele, data och larm. Företaget har både privatpersoner, företag och fastighetsägare som kunder.

Oavsett om du som privatperson vill få en laddbox till elbilen installerad eller om du är ett stort företag som behöver en larmlösning, så löser Combiconsult detta.

Det finns mängder av elfirmor i Stockholm och man kan undra varför man ska välja Combiconsult? Jo, de kan ta ett helhetsgrepp och utföra många olika tjänster för t ex ett helt fastighetsbestånd. Allt från att agera konsult och rådgivare till att faktiskt installera det som behövs. Eftersom företaget är ganska stort kan de ha specialister inom de olika områdena och därmed garantera att ett bra jobb blir utfört.

Vill du ha ett smart hem?

Där är det Combiconsult du ska vända dig till. Ett smart hem är ett hem där t ex elektronik, värme, belysning mm kan styras via en app i mobilen. Med ett smart hem kan du göra följande:

  • Automatisering av belysningen så att lampor slås av och på vid bestämda tider eller när det börjar bli mörkt
  • Tända och släcka lampor via mobilen
  • Du kan styra larm och värme via mobilen men även kolla att larmet funkar och att det är tillräckligt varmt i huset
  • Ytterbelysning kan tändas via mobilen men även en rörelsevakt kan se till att ytterlampan tänds när någon kommer mot huset.
  • Du kan hålla koll på förbrukning av el och jämföra olika perioder för att kunna spara mer i framtiden
  • Övervakningskameror kan kopplas in och övervakas via appen

Ja möjligheterna är oändliga, speciellt om du ska bygga nytt. Bor du i ett befintligt hus kan du också göra många saker, eftersom det oftast är trådlös utrustning som används. I en lägenhet är förstås möjligheterna mindre, men en hel del kan företag oftast lösa åt dig.

Kommentarer är stängda.