Köpte en ursnygg Vero Moda blus under rean

Att handla kläder är något jag absolut älskar att göra, speciellt älskar jag att göra ett kap. Den perfekta perioden på året för att göra ett sådant kap är idag, sista fredagen i november, också kallad Black Friday. På Black Friday står alla affärer redo med reaskyltar och reklamannonser. De vill att alla ska se och höra att deras rea är den bästa och mest prisvärdiga av dem alla. För min del som enbart letar efter bra priser på kläder, fick det bli en snabbis i olika klädbutiker här i stan. Jag besökte H&M, Kappahl, Åhléns och Cubus. Alla butikerna hade något som intresserade mig, men det var inte fören jag bestämde mig för att titta online som jag verkligen hittade det jag ville ha.

På en sida vid namn Letex.se, där hittade jag en ursnygg blus från Vero Moda som jag bara var tvungen att köpa. Då priset var nedsatt så mycket kunde jag bara inte säga nej. I framtiden tror jag att jag ska vara mer uppmärksam på vilka reor som finns online. Kan jag samtidigt beställa tillräckligt mycket för att få fri frakt, kommer det vara som att jag handlat kläderna i en klädaffär, minus väntetiden då såklart 🙂 . Väntar nu med spänning på vad Letex kommer att ha för erbjudanden under mellandagsrean.