Fördelar med elbilar

Elbilsladdare

Miljöfrågor kommer mer och mer på tapeten. Självklart hänger vi med! Ett steg i rätt riktning är att byta till elbil. Till sina elbilar behöver man ju också en laddbox och det kan vara ganska krångligt att installera. Min kompis fick tips om elbilsladdare i Östersund eftersom hon bor i Norrland. De hade varit super! Jag hade ju också behövt någon som kom och installerade en laddbox, det kan man ju inte göra själv. Självklart vill ju vi stötta miljön och köra elbil. Det finns ju så många modeller också, det är väldigt svårt att veta vilken modell man ska välja, det hela är ju en djungel. Men ett bra företag kan iallafall hjälpa till att installera en laddbox.

Miljöhjältar

I Stockholm vet ju ni alla hur mycket människor det egentligen bor och även då miljöns påverkan. Man vill ju bidra så lite som möjligt till diverse miljöförstöring. Sen är det väldigt svårt att göra men om man var och en försöker göra något litet så tror jag att det blir toppenbra. Vi alla har ett ansvar att ta tag i det innan det är försent. För våra barn och barnbarns skull och hela planeten egentligen. Det finns såklart fler sätt att rädda planeten på än att skaffa elbil men många bäckar små! Det finns definitivt billigare tillvägagångssätt också. Vi hoppas innerligt på att människor börjar ta miljöfrågan mer seriös nu, det är faktiskt på tiden. Folk från Skåne till Norrland måste ta sig i kragen nu. Vilken typ av person vill du vara?